Welkom op de site van Gildeslager Kuipers

Vestiging Zuidbroek

Openingstijden >>


Al meer dan 30 jaar verzorgt Gildeslager Kuipers voor heerlijke verse vleessoorten in Zuidbroek en Sappemeer. In 1982 namen zij de slagerij over in Zuidbroek. Later kwam er nog een filiaal bij in Sappemeer op de Noorderstraat 93. Na 30 jaar is de slagerij overgegaan van vader op zoon, nu is Mark aan het roer. 
In de slagerij is het ambacht nog volop aanwezig, zowel het slachten als het maken van worst wordt nog steeds zelf gedaan. Lees meer >>

Wij hebben een zeer breed assortiment waar u uit kunt kiezen. Van heerlijke verse vleeswaren tot de perfecte hapjes voor bij de borrel. Bekijk op uw gemak een greep uit assortiment hier op onze website. Heeft u vragen stuur ons gerust een e-mail of stel uw vraag in een van onze winkels.

Vestiging Sappemeer

Openingstijden >>


Vaste aanbiedingen


Woensdag Gehakt (half-om-half)
met kruiden


Klik hier voor onze aanbiedingen >>


Feestje?

Wij hebben alles in huis voor een geslaagd feestje! Maak het uzelf ermee gemakkelijk en laat ons de culinaire invulling verzorgen.

Lees meer >>

Ons vlees

Wij hebben vers vlees van uitstekende kwaliteit. Ons varkens- en rundvlees is afkomstig van lokale bedrijven, waardoor de kwaliteit is gewaarborgd.

Lees meer >>


Barbecue


Voor het barbecueseizoen leveren wij weer de lekkerste vleesspecialiteiten. U kunt zelf uw pakket samenstellen of u kiest uit één van onze pakketten

Bekijk hier onze barbecuefolder >>

Film


Bekijk hier waar onze varkens vandaan komen en kom meer te weten over ons bedrijf!