De Gildeslager: Ambacht met Passie!

Afbeelding
Afbeelding

Gildeslager Kuipers

Al meer dan 30 jaar verzorgt Gildeslager Kuipers voor heerlijke verse vleessoorten in Zuidbroek en Sappemeer. In 1982 namen zij de slagerij over in Zuidbroek. Later kwam er nog een filiaal bij in Sappemeer op de Noorderstraat 93. Na 30 jaar is de slagerij overgegaan van vader op zoon, nu is Mark aan het roer.

Bekijk onze bedrijfsfilm >>

In de slagerij is het ambacht nog volop aanwezig, zowel het slachten als het maken van worst in onze worstmakerij wordt nog steeds zelf gedaan. Lees meer >>

Bekijk onze openingstijden  >>

Wij hebben een zeer breed assortiment waar je uit kan kiezen. Van heerlijke verse vleeswaren uit eigen worstmakerij tot de perfecte hapjes voor bij de borrel. Bekijk op je gemak een greep uit assortiment hier op onze website. Heb je vragen stuur ons gerust een e-mail of stel je vraag in een van onze winkels.

Wij hebben heerlijke streekproducten >>

Nieuw!

Onze ovengroente

Diverse lekkere, gemarineerde groente voor in de oven. Een sleetje voor 1 à 2 personen kost € 1,75.

Het sleetje kan zo in de oven. (zonder deksel)


Afbeelding

Aanbiedingen

Maandag 19 november en dinsdag  20 november

 Metschijven             
5 stuks
€ 3,-

Elke woensdag 

Half-om-half gehak 1 kilo € 4,95


                     

                  

Maandag 19 november tot en met zaterdag 24 november

Fricandeau 1 kilo € 6,95
Bruschetta de Bretagne 500 gram € 5.50
Cordon Bleu 500 gram
€ 5.50
Shoarma + 4 broodjes gratis 500 gram € 3.95
Gehaktballen naturel/ui 5 stuks € 4.-
Gegrilde rollade 200 gram € 2.70



IFrame

Slagerij Kuipers is 'Beste Worstmakerij'

SAPPEMEER – Tijdens de jaarbijeenskomst van Het Worstmakersgilde is Slagerij Kuipers met vestigingen in Sappemeer en Zuidbroek, uitgeroepen tot 'Beste Worstmakerij van Noord-Nederland 2018'. Driehonderd collega's en vakgenoten waren daarbij aanwezig.

Zoals het een vakman betaamt, geeft Mark Kuipers de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt hij dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Strenge keuring

Bij de aangesloten slagerijen met eigen worstmakerij vinden elk jaar regelmatig, maar onaangekondigd, keuringen plaats van o.a. worsten en vleeswaren.
Hierbij wordt er gelet op de smaak, geur, versheid, malsheid en ambachtelijke kwaliteit van de zelfgemaakte producten. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit.
Per gekeurd product wordt een aantal punten toebedeeld. [naam slagerij] heeft de meeste punten behaald in de regio Noord-Nederland!
Het maken van de lekkerste eigengemaakte worsten en vleeswaren staat bij Kuipers hoog in het vaandel. Voor hem en zijn team is deze prijs dan ook erg belangrijk. “Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste producten die wij maken in onze worstmakerij. Deze prijs is een bekroning op ons werk. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om onze heerlijke producten zelf te komen proeven”, aldus Kuipers.

L

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.