Afbeelding
Afbeelding

Gildeslager Kuipers

Al meer dan 30 jaar verzorgt Gildeslager Kuipers voor heerlijke verse vleessoorten in Zuidbroek en Sappemeer. In 1982 namen zij de slagerij over in Zuidbroek. Later kwam er nog een filiaal bij in Sappemeer op de Noorderstraat 93. Na 30 jaar is de slagerij overgegaan van vader op zoon, nu is Mark aan het roer.

Bekijk onze bedrijfsfilm >>

In de slagerij is het ambacht nog volop aanwezig, zowel het slachten als het maken van worst in onze worstmakerij wordt nog steeds zelf gedaan. Lees meer >>

Bekijk onze openingstijden  >>

Wij hebben een zeer breed assortiment waar je uit kan kiezen. Van heerlijke verse vleeswaren uit eigen worstmakerij tot de perfecte hapjes voor bij de borrel. Bekijk op je gemak een greep uit assortiment hier op onze website. Heb je vragen stuur ons gerust een e-mail of stel je vraag in een van onze winkels.

Wij hebben heerlijke streekproducten >>


Voor gourmet en fondue hebben wij standaard schotels, of je stelt zelf een pakket samen.


Tijd voor herfstige smaken! Gerechten met warme smaken en kruiden, passend bij het najaar.

Voor een feestje of partij kan je bij ons hapjes bestellen. Heerlijke hapjesschalen om jouw feest compleet te maken.

Aanbiedingen.

Maandag  7-10 en dinsdag 8-10

Rolladelapjes

500 gram € 4.95

Elke woensdag 

Half-om-half gehakt 1 kilo

€ 5.50


Maandag 14 oktober  tot en met zaterdag 19 oktober

Fricandeau  per kilo € 7.50
Bruschetta de Bretagne  per 500 gram € 5.95
Shoarma +4 broodjes  per 500 gram € 4.50
Gehaktballen naturel/ui  4+1 gratis
Diverse stamppotten  100 gram € 0.50
Rookworst  250 gram € 2.25
Achterham  100 gram € 1.15
      ​​​​​​​​​​​​​​



Zes keer goud voor Slagerij Kuipers

Zuidbroek – Producten van Slagerij Kuipers met vestigingen in Sappemeer en Zuidbroek zijn vorige week zes keer met goud bekroond.

Bekroond werden onder andere de leverworst, rookworst, kip-eisalade, ambachtelijke leverworst en droge worst.
Vier keer per jaar organiseert het Worsten Gilde een keuring van producten van de bij die organisatie aangesloten slagers. Onder andere wordt gekeurd op geur, smaak en kleur en of het bacteriologisch ook allemaal klopt. Dat bleek voor Kuipers weer het geval en na vorig jaar de beste worstmaker van Noord-Nederland te zijn geworden, worden ook op dat gebied weer hoge ogen gegooid. Die verkiezing na de keuring vindt in januari plaats.

"Kwaliteit staat bij ons voorop en daarmee zijn we, zo blijkt, op de goede weg en volgend jaar gaan we ook met onze winkels aan de gang. Die in Zuidbroek wordt intern verbouwd en die in Sappemeer krijgt een facelift", aldus Kuipers. Er is en wordt aldus de slager veel geïnvesteerd om de producten kwalitatief zo hoog mogelijk te houden. Zo is onlangs nog een nieuwe rookkast in gebruik genomen.

L

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.